Top lista nadrealista

Možda i bežim iz zadate teme ( !? ) ali , kako koji dan prolazi ,sve više se provlači pitanje da li je pre bilo bolje !?!?!? Izgleda da se sve manje dolazi do odgovora jer se svodi sve na zaključak , može i gore a ima izgleda da će i to biti !?!?!?!?

Svakim novim jutrom se nameće pitanje čemu sve “ one “ godine i ko nam je kriv , mlađima objasniti da je life like turbo folk moguć kao na spotovima i da li je Taj Ratko Mladić svemoguć ?????

“ One “ godine – ne znam čija je ideja bila ali je sprovedena u delo , država je rasturena po sistemu što izgine izgine – nije bitno kako i na kojoj strani , samo neka pršti , deo će da izbegne i neće se više vraćati , a ono što ostane biće sirotinja raja , čitaj ovce za šišanje . E sad’ , raji će se pričati priča o tranziciji koja je obavezna , pa i u toj priči ko preživi , . . . , o Evropi kao o svetlu na kraju tunela a mi gle čuda u “ Prokletoj avliji “ a tunela nigde , a o svetlu ni traga .

O Sekama , Pinku , Indirama , samo ovo “ . . . , iza ugla vreba Dragan Kojić – Keba , . . . “ .

Kako su krenuli sa pričom o hapšenju Ratka Madića čovek će da pomisli da je on gospodar svetlosti i tame , da on pospešuje nezaposlenost , da je on kolovođa burazerske privatizacije , da je on ta kočnica ka tehnološkom napretku , lošoj-nikakvoj obrazovnoj politici ,privrednom razvoju, ekstremnim poplavama , klizištima . Krivac što savezni poslaniici primaju enormno visoke plate za dva do tri zasedanja godišnje , nagli rast popularnosti radikala , kolektivnoj amneziji prema liku i delu Slobodana Miloševića , padu nataliteta, . . . , !!!!

Ako je tako onda mogu samo da zaključim , Ratko care , tebi ni Tesla i Pupin ( pride i Milanković ) zajedno sa Trilateralnom komisijom i Masonima – raznih loža , nisu ni do čukljeva , Ti si “ car , kralj , plivač , skakač u dalj “ !?!?!?!

P. S . Da li su drugi krivi za Vašu sudbinu ili i Vi učestvujete , delom , u tome !?

RAZMIŠLJAJTE O TOME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s


%d bloggers like this: